منوی غذایی فست فود ایرانویچ شامل ۱۸ نوع پیتزا ، ۱۲ نوع ساندویچ ، ۱۰ نوع سوخاری ، ۱۰ نوع خوراک فرنگی و ۶ نوع پیش غذا (جمعا ۵۶ نوع غذا) می باشد ، که ۱۰ نوع از آن ها با سلیقه و نظر مدیران هر شعبه در هر نقطه از کشور قابل تغییر بوده که به عنوان غذاهای اختصاصی آن شعبه محسوب می شوند . بقیه ۴۶ مورد در تمامی شعبه های سراسر کشور به صورت یکسان و یکپارچه می باشند . کلیه غذاها به صورت تازه و روزانه در شعبه ها و توسط سرآشپزان ایرانویچ از بهترین و مرغوب ترین مواد اولیه موجود در بازار تهیه می شوند . روش های تهیه و عمل آوری مواد اولیه غذاهای ایرانویچ با تلفیقی از متدهای سنتی و دستگاه های مدرن بوده که این امر موجب حفظ کیفیت و طعم واقعی مواد اولیه شده که لحاظ سلامت و بهداشت نیز در بالاترین سطح قابل تهیه و عرضه خواهند بود .
اربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیستری را برای طراحان رایانه ای و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.